Lav et fint invitationskort til børnefødselsdagen!Er du træt af almindelige fester uden et tema og uden dramatik? Her finder du dramatiske idéer til sjove, mindeværdige fester. Indbyd dine venner til en mordmysteriemiddag, hvor alle skal forsøge at finde ud af hvem, som er morderen i mordgåden. Utroligt sjovt og definitivt en fest som dine venner vil tale om i lang tid.http://mordmysterium.blogspot.se/

Skattejagt

Prøv en spændende skattejagt! Her er nogle tips om, hvordan du nemt arrangere en vellykket skattejagt, vi også kan hjælpe med at spor. Udskriv spor, vælge dem, der passer, og på få minutter kan du organisere en sjov aktivitet for børn. En skattejagt passer naturligt gode til børnefødselsdag, men kan også lysne en almindelig søndag eftermiddag eller en kold og regnfuld sportlovsdag! Børnefødselsdag skattejagt

Start skattejagt ved at give børnene en note eller en verbal fingerpeg. Brug af clue nummer én søgning er lige på clue nummer to. Clue nummer to er et plaster, der fører videre til clue nummer tre og så videre. Til sidst slutter skattejagt med en lille belønning, en frugt, en pose slik eller et lille stykke legetøj til alle deltagere.

Skattejagt: Prinsessemysteriet
Den perfekte fødselsdagsaktivitet for alle med prinsessedrømme! Prinsessemysteriet er en underholdende skattejagt, hvor alle prinsesser skal hjælpe til med at befri prins Månestråle, som en ond fe har forvandlet til en frø og har låst inde i slotstårnet. Fås i to alderstilpassede varianter, til 4-6 år og 7-10 år. 169 kr.
Mere info 4-6>> | Mere info 7-10>>
For 4-6 år
For 7-10 år
lege til halloweenfest
Skattejagt: Spøgelsesmysteriet
De Små Spøgelser Buu og Boo skal have hjælp af børnene til at finde nøglerne til kælderkammeret i Det Øde Hus- for derinde er den hemmelige skat, som har været bevogtet af Det Gamle Spøgelse i 100 år! Spændende mysterium for børn- blandt spøgelser, monstre, hekse og troldmænd! Fås i to alderstilpassede varianter, til 4-6 år og 7-10 år. 169 kr.
Mere info 4-6>> | Mere info 7-10>>
For 4-6 år
alle helgens aften
For 7-10 år
alle helgens aften
juletræet
Skattejagt: Ismysteriet
Et spændende eventyr med isprinsesse Arabella, pingvinen Puk og elgen Ole! Børnene skal hjælpe isprinsessen med at redde den årlige snefest! Skattejagten kan foregå indenfor og udenfor, hjemme eller ude, for både mange og få børn - enkelt for dig, supersjovt for børnene! Fås i to alderstilpassede varianter, til 4-6 år og 7-10 år. 169 kr.
For 4-6 år>> | For 7-10 år>>
For 4-6 år
juletræet
For 7-10 år
julemanden


Tips til en vellykket skattejagt:

Tilpasning af skattejagt efter alder. De ældre børns tricky ledetråde kan være. Skattejagten er sjovt (og tager længere tid), hvis børnene får at tænke lidt og til tider lede efter et stykke tid, før de finder de spor.

Hvis flere børn er involveret i skattejagten, lad børnene skiftes til at læse clue og lede jagten.

Forbered godt i forvejen, så deltagerne ikke se, hvor du gemmer sporene.

Hvis du laver en lang skattejagt, kan det være en idé at give en lille belønning og grund til at holde pause halvvejs, måske en pind eller tablet per deltager.

Tillader vejret kan også være nogle spor ude i haven eller på gården. Varierende mellem ude og inde.

Nogen anelse ville være at overvåge en snor gennem huset til næste clue.

Indtast noget fingerpeg med usynlig maling, der lyser i mørke (tilgængelig i håndværk butikker) direkte på fliser i badeværelset. Så skriv fingerpeg patch, som du skal slukke lyset og se sig omkring.

Nogen anelse kan være et skattekort, hvor den næste clue tex er begravet i haven. Gør skattekort se gamle ved at trække en våd tepose over det og brænde det lidt i kanterne, rulle op og binde med snor.

Nogen anelse kan give to muligheder, den næste clue er på stedet A eller hjemmeside B. Gruppen vil derefter delt op og se på to steder.

Ekstra spændende det kan få, hvis du gør skattejagt om natten, slukke lyset i hele hustet og giver deltagerne lommelygter.

Den virkelig ambitiøs kan arrangere små opgaver vil også blive løst undervejs. Bortset fra en antydning af sagging er der nogle steder en seddel med en opgave, der skal løses, før du kan se tilbage på den næste clue. For en gruppe af børn kan gøre en sådan opgave, hvor de vil bygge en statue af sig selv, og sammen kan kun have et vist antal fødder og hænder på gulvet på samme tid (korrigeret for alder). Tricky med stor fornøjelse!

Bland godt med de almindelige spor personlige, skjule ligesom en anelse i barnets yndlingsbog eller i en film tilfælde kan fingerpeg derefter henvise til bogen eller filmen handler om, f.eks "Det næste clue kan findes i Hundred Acre Wood" = bogen eller vælg filemn om Peter Plys.

 

Piratskattejagt: Skattejagt på de 7 have
Hold en piratfest med en spændende skattejagt! Lad de unge pirater begive sig ud på eventyr på de syv have! På vej mod skatten skal de løse finurlige gåder og udfordrende opgaver. Du får alt, hvad du har brug for, så du hurtigt og nemt kan arrangere denne supersjove skattejagt med pirattema! Fås i to alderstilpassede varianter, til 4-6 år og 7-10 år. 189 kr.
Mere info 4-6>> | Mere info 7-10>>
For 4-6 år
For 7-10 år
Skattejagt: Detektivmysteriet
Et rigtig sjovt mysterium at løse for børnene! I Småkøbing forsvinder der værdifulde bøger fra biblioteket, og der en udlovet en belønning til dem, som finder bøgerne. Børnene må begive sig ud på en spændende jagt, hvor finurlige gåder skal løses. Skattejagten er nem at forberede og sjov at gennemføre. Fås i to alderstilpassede varianter, til 4-6 år og 7-10 år. 169 kr.
Mere info 4-6>> | Mere info 7-10>>
For 4-6 år
For 7-10 år
Skattejagt: Superhelteeventyret
Et rigtig sjovt eventyr for unge superhelte. Hjælp SuperSigurd med at redde Big City fra skurken med den grønne maske. En skattejagt, som skaber temaet for hele superheltefesten. Du får alt, hvad du har brug for, og arrangerer nemt det hele på mindre end en halv time! Fås i to alderstilpassede varianter, til 4-6 år og 7-10 år. 169 kr.
Mere info 4-6>> | Mere info 7-10>>
For 4-6 år
For 7-10 år

 

Skattejagt: Cirkusmysteriet
Supersjov skattejagt for børnene i cirkusmiljø! Løs cirkusmysteriet! Lad børnene fordybe sig i en spændende jagt på nøglerne til løveburet og på vejen løse gåder og udfordringer. Du får alt det, du skal bruge til enkelt at arrangere en rigtig underholdende temaskattejagt. For børn 4-6 år. 169 kr.
Mer info>>
For 4-6 år
juletræet
Skattejagt: Skovmysteriet
En sjov skattejagt for børnene med en spændende historie! Denne skattejagt gennemfører man udenfor med skattekort og ledetråde. Den egner sig godt til haven, i parken, på stranden eller i skoven! Børnene befinder sig på Familien Skovs campingplads i Storskoven, hvor eventyrjægeren Vilde Valdemar har gemt en skat. Fås i to alderstilpassede varianter, til 4-6 år og 7-10 år. 169 kr.
Mere info 4-6>> | Mere info 7-10>>
For 4-6 år
For 7-10 år
Skattejagt: Junglemysteriet
En rigtig sjov skattejagt for alle små eventyrere! Lad børnene begive sig ud på en ekspedition i junglen for at finde mayaindianernes glemte by og dens sagnomspundne skat! Det bliver et rigtigt eventyr fyldt med spændende udfordringer, gåder, der skal løses, og møder med junglens vilde dyr! Fås i to alderstilpassede varianter, til 4-6 år og 7-10 år. 169 kr.
Mere info 4-6>> | Mere info 7-10>>
For 4-6 år
For 7-10 år

 

Skattjakt (Svenska) Skattejakt (Norsk) Schatzsuche (Deutch) Chasse au tresor Dansk skattejagt

Skattejagt for børn Holländska speurtocht kinderfeestje

juletræet
Skattejagt: Ismysteriet
Et spændende eventyr med isprinsesse Arabella, pingvinen Puk og elgen Ole! Børnene skal hjælpe isprinsessen med at redde den årlige snefest! Skattejagten kan foregå indenfor og udenfor, hjemme eller ude, for både mange og få børn - enkelt for dig, supersjovt for børnene! Fås i to alderstilpassede varianter, til 4-6 år og 7-10 år. 169 kr.
For 4-6 år>> | For 7-10 år>>
 
a
Skattejagt for børn
Med vores færdige skattejagt arrangerer du en rigtig sjov og professionel skattejagt for børnene på bare nogle minutter! Skattejagten er klar til brug og fungerer i ethvert hjem, du tilpasser selv længde og sværhedsgrad ved at fravælge ledetråde. Perfekt til børnefødselsdagen eller til at sætte kulør på festen for de små.
Bestil skattejagten>>
skattjakt utomhus
Skattejagt UDENDØRS
En rigtig sjov skattejagt for børn, som afholdes udendørs. Kan bruges i haven, gården eller parken og på legepladsen. Du får alt, hvad du behøver, og skal bare tilføje nogle enkle rekvisitter, så er skattejagten klar på ingen tid. Perfekt til børnefødselsdagen eller til at sætte kulør på en fest for børnene.
Bestil skattejagten>>
Børnefødselsdag 4 år
Børnefødselsdag 5 år
Børnefødselsdag 6 år
Børnefødselsdag 7 år
Børnefødselsdag 8 år
Børnefødselsdag 9 år
10 tips til børnefødselsdagen
Skattejagt børn