FESTER OM EFTERÅRET
Stor Halloweenguide
 
 

Om Din Babybog:
Almindelige spørgsmål
Om dinbabybog.dk
Læs mere:
Lav et personligt billede til din baby
Smukke digte til barnedåb eller navngivning
Dåbsgave
Min første årbog
Gave til den nyfødte

Børnefødselsdag
Tips til Piratfest
Tips til Prinsesse fødselsdag
Børnefødselsdag 4 år
Børnefødselsdag 5 år
Børnefødselsdag 6 år
Børnefødselsdag 7 år
Børnefødselsdag 8 år
Børnefødselsdag 9 år
10 tips til børnefødselsdagen

Gave til den nyfødte

Leder du efter en fin og unik gave til en nyfødt baby eller nybagte forældre? Så har du fundet den rette. Dinbabybog.dk er en meget påskønnet gave til en nyfødt. Det er svært at vide, hvad man skal give en nyfødt. Skal det være en spilledåse, en babylift eller noget tøj? Med en gaveæske fra Dinbabybog.dk er du sikker på, at gaven til den nyfødte bliver vel modtaget.

Dinbabybog.dk som gave til en nyfødt

Dinbabybog.dk - en moderne variant af den klassiske Barnets bog. Når man bliver mor eller far, plejer man at skrive sine iagttagelser ned om ens barn og barnets fremskridt. I mange år har man skullet skrive bøgerne i hånden og fremkalde fotos til at klistre ind i bogen. Bogen bliver derefter til en fin erindringsbog om barnets første leveår.

Nu findes der et helt unikt og fint gaveprodukt, der henvender sig til nybagte mødre og fædre, nemlig Dinbabybog.dk. Her kan man lave sine egne sider i bogen online på internettet og uploade sine digitale billeder. Præcis som i en klassisk Barnets bog, findes der færdige skabeloner og søde fakta. Når du er klar, kan du udskrive bogen derhjemme eller få den printet i 4 farver og indbundet for så lav en pris som 169 kr.

Hvis du ikke vil vente til bogen er klar med at dele din babys fremskridt med mormor og farmor, kan du fint indbyde dem til at læse din babys bog allerede efter nogle få sider. Det gør du ved at sende en læserinvitation. På den måde bliver de delagtiggjort i alle dit barns fremskridt.

Dinbabybog.dk kan bestilles i en glad og flot gaveæske lavet af håndlavet papir i Nepal.

 
 
Skattejagt børn
Powered by Olark