Børnefødselsdag
Tips til Piratfest
Tips til Prinsesse fødselsdag

Lav et fint invitationskort til børnefødselsdagen!

Lav et fint invitationskort til børnefødselsdagen!

 

Tips til en dåbsgave, der holder længe og som påskønnes af både forældrene og barnet, når det bliver lidt ældre

Leder du efter en god og påskønnet dåbsgave? Så foreslår vi en moderne variant af Barnets bog om babyens første år. Hos Dinbabybog.dk kan man købe en gaveæske, der indeholder alt, hvad man har brug for til at lave en bog på nettet om babyens første år. Man uploader billeder, skriver sine tekster og information ind i løbet af året, der går. Når man er klar, kan man udskrive bogen selv eller få den printet og indbundet. Det her er en perfekt og meget populær dåbshilsen og dåbsgave.

Den perfekte Barnets bog for nybagte forældre.

 Med en Barnets bog fra Dinbabybog.dk er det rigtigt let og fleksibelt at udfylde, hvad der sker med babyen det første år. På Dinbabybog.dk er der nogle færdige skabeloner og en fleksibel ugedagbog, så man ikke behøver at finde på alting selv. Bogen skriver næsten sig selv. Nå, nu ikke helt, men næsten, fordi man får god inspiration og tips til, hvad man kan fylde i sin bog. Kan man godt lide en Barnets bog, vil man elske Dinbabybog.dk, fordi det er meget let at fravælge sider i bogen og fortælle frit om andre ting, der sker lige netop for dit barn. Dinbabybog.dk er en fin gave til nybagte forældre, eller også køber man den til sig selv. Dinbabybog.dk en stor forbedring af Barnets bog, som man skriver i hånden. Den bliver meget flottere, og man slipper for at skulle fremkalde sine digitale billeder. Når man har udfyldt nogle sider, kan man udvælge nogle personer og invitere dem til at læse bogen om babyen.

På Dinbabybog.dk finder du nogle fine skabeloner og enkle sider og billedværktøjer til at lave en hel bog om dit barns første år. Siderne og spørgsmålene ligger på internettet, og du kan nemt indbyde udvalgte læsere til at tage del i de sider, du skiver. Når bogen er klar, kan du nemt udskrive det hele på din egen printer eller bestille en indbinding af bogen om dit barns første år. Prisen for indbindingen er fra 169 kr. Stykprisen blive mindre efter, hvor mange du bestiller. Med Dinbabybog.dk bliver det virkeligt nemt og realiserbart at skrive en bog om tiden med barnet. Nybagte mødre er ofte på nettet, og derfor er det nemt at tilføje nogle linjer om ugens fremskridt. Fotoene har man tit på computeren, og man skal bare uploade dem - lige ind i bogen.

 

 

Musikken ”er” festen. Hvis du holder en sommerfest, er det klart, at du også skal spille sommermusik. Her finder du underholdende sommermusik quizzer og andre sjove konkurrencer og aktiviteter til sommerfesten.
http://sommermusik.wordpress.com

 

grapevine.dk
Skattejagt: Detektivmysteriet
Et rigtig sjovt mysterium at løse for børnene! I Småkøbing forsvinder der værdifulde bøger fra biblioteket, og der en udlovet en belønning til dem, som finder bøgerne. Lad børnene blive detektiver og løse finurlige gåder i jagten på bøgerne! Alt, hvad du behøver findes i produktet – nemt for dig og supersjovt for børnene!
For 4-6 år>>
a
Skattejagt for børn
Med vores færdige skattejagt arrangerer du en rigtig sjov og professionel skattejagt for børnene på bare nogle minutter! Skattejagten er klar til brug og fungerer i ethvert hjem, du tilpasser selv længde og sværhedsgrad ved at fravælge ledetråde. Perfekt til børnefødselsdagen eller til at sætte kulør på festen for de små.
Bestil skattejagten>>
skattjakt utomhus
Skattejagt UDENDØRS
En rigtig sjov skattejagt for børn, som afholdes udendørs. Kan bruges i haven, gården eller parken og på legepladsen. Du får alt, hvad du behøver, og skal bare tilføje nogle enkle rekvisitter, så er skattejagten klar på ingen tid. Perfekt til børnefødselsdagen eller til at sætte kulør på en fest for børnene.