LOG IND PÅ DIN BABYBOG >>

Følg om os på Facebook:

Se demofilmen for at se, om Barnets bog er noget for dig>>
Om Din Babybog:
Almindelige spørgsmål
Om dinbabybog.dk
Dåbsgave
Min første årbog
Gave til den nyfødte
Grapevine.dk Underholdning & skattejagt

Send gave!
Din Babybog på andre sprog:
Bebisboken.se
Din babybog i svenske
Minbabybok.com
Din babybog på norsk
Vauvakirja.com
Din babybog i finske
Bookaboutbaby.com
Din babybog på engelsk

Andre gør-det-selv bøger på svensk:
Tillminabarnbarn.se
För senioren - skriv boken om ditt liv!
Allaminaresor.se
Samla alla dina resminnen i en bok
Bröllopsboken.se
Den kompletta minnesboken från ditt bröllop!
Mittår.se
Skapa din egna årsbok!
Fotobok Tips inför möhippan
Skattejagt børn
Børnefødselsdag
Tips til Piratfest
Tips til Prinsesse fødselsdag
Børnefødselsdag 4 år
Børnefødselsdag 5 år
Børnefødselsdag 6 år
Børnefødselsdag 7 år
Børnefødselsdag 8 år
Børnefødselsdag 9 år
10 tips til børnefødselsdagen

Lav et personligt billede til din baby!

Her kan du let lave et sødt personligt billede til dit barn - HELT GRATIS! Du udfylder barnets navn, dato og tidspunkt for fødslen, vægt og længde. Vælg det design, du bedst kan lide. Udskriv det, i farver og gerne på lidt tykkere papir for at få det flotteste billede. Indram og hæng det fx op over babyens seng. Alle billedene er i A4-format, så det er nemt at finde en ramme til dem.


Hos os på dinbabybog.dk laver du dit personlige børnebillede HELT GRATIS - værsgo!


Et flot indrammet personligt billede er også en fin lille gave til en, der lige har fået en lille baby!
Lav den flotteste bog om din babys første år!
Næsten lige så nemt, som det er at lave et navnskilt til din baby, er det at lave en hel bog om din babys første år! Med sideskabelonerne kan du lave flotte temasider om din babys udvikling og skrive om jeres spændende hverdag i ugedagbogen.

Læs mere, og bestil din konto på dinbabybog.dk her>>
Kan du lide vores billede? Hold dig opdateret om flere sjove ting fra dinbabybog.dk på Facebook!

Vælg design ved at klikke på billedet:

Sommer
Efterar
Vinter
 
Forår
 

julegaver
Skattejagt: Nissernes julemysterium
Et sjovt og finurligt julemysterium for børn i alderen 4-6 år. Julenissernes huer er forsvundet, huerne gør nisserne usynlige, og hvis de ikke finder dem, kan de ikke lægge gaver i børnenes julestrømper i år! Du får alt, hvad du har brug for til at arrangere en supersjov skattejagt på nogle få minutter! Fås i to alderstilpassede varianter, til 4-6 år og 7-10 år. 169 kr.
For 4-6 år>>
For 7-10 år>>
For 4-6 år
julemanden
For 7-10 år
julemanden
julemanden
Julequiz – med masser af julestemning
TIL JULEFESTEN! Den ultimative julequiz – fuld af dejlig, gløggduftende julestemning! I quizzen finder du 21 musikspørgsmål, naturligvis alle om vores mest populære julesange, samt finurlige ekstraspørgsmål om alt det, der hører julen til. 149 kr.
Mere info>>
juletræet
juletræet
Dækkeserviet med juleopgaver
En fin dækkeserviet med sjove juleopgaver til børnene – perfekt til børnenes julefest eller til børnene ved julebordet! Udskriv så mange dækkeservietter, som du behøver til dine gæster. De bliver et fint indslag på bordet og giver børnene lidt beskæftigelse ved julebordet, eller mens de venter på julemanden.25 kr.
Mere info>>
juletræet

At synge med dit barn er kvalitetstid!
Synes du også det er hyggeligt at synge sammen med dit barn? Har du selv gode minder fra at have sunget med dine egne forældre, og vil gerne give det videre til dine egne børn? At synge kan skabe meget glæde og fine øjeblikke sammen med sit barn, og mange forældre begynder endda at synge for deres barn allerede inden barnet er født.


Børn har let ved at lære tekster udenad og det er desuden en god og underholdende måde at lære sprog på. Barnet husker lettere nye ord, hvis de har en sang eller melodi at relatere dem til.
I vuggestuen og børnehaven bruger man sang som et pædagogisk værktøj, det skaber sammenhold og er underholdende og lærerigt. Til mange sange hører der fagter, som børnene også synes er sjovt, og det fremmer også indlevelsesevnen. Flere kendte børnesange


Som sagt har børn let ved at huske sange, men hvordan går det egentligt for de voksne med at huske teksterne? Hvad med de forskellige vers i "Den lille Ole med paraplyen", "Tornerose var et vakkert barn" eller "Så går vi rundt om en enebærbusk"?
Vil du være sikker på at du har den rigtige tekst, eller hvis du vil have hjælp til at huske børnesangene, så finder du en god side med mange kendte børnesange her:
http://www.grapevine.dk/kendtebornesange/

 

 

 

Sommermusik. Ingen sommer uden sommermusik. Selvfølgelig vil man feste, når man mærker sommervarmen og lytter til sommermusik. Du kan finde mange tips til sommerfesten på denne blog. http://sommermusik.wordpress.com

Læs mere, og bestil din konto på dinbabybog.dk her>>
grapevine.dk
Skattejagt: Detektivmysteriet
Et rigtig sjovt mysterium at løse for børnene! I Småkøbing forsvinder der værdifulde bøger fra biblioteket, og der en udlovet en belønning til dem, som finder bøgerne. Lad børnene blive detektiver og løse finurlige gåder i jagten på bøgerne! Alt, hvad du behøver findes i produktet – nemt for dig og supersjovt for børnene!
For 4-6 år>>
For 7-10 år>>
a
Skattejagt for børn
Med vores færdige skattejagt arrangerer du en rigtig sjov og professionel skattejagt for børnene på bare nogle minutter! Skattejagten er klar til brug og fungerer i ethvert hjem, du tilpasser selv længde og sværhedsgrad ved at fravælge ledetråde. Perfekt til børnefødselsdagen eller til at sætte kulør på festen for de små.
Bestil skattejagten>>
skattjakt utomhus
Skattejagt UDENDØRS
En rigtig sjov skattejagt for børn, som afholdes udendørs. Kan bruges i haven, gården eller parken og på legepladsen. Du får alt, hvad du behøver, og skal bare tilføje nogle enkle rekvisitter, så er skattejagten klar på ingen tid. Perfekt til børnefødselsdagen eller til at sætte kulør på en fest for børnene.
Bestil skattejagten>>
Powered by Olark