• warning: include_once(./sites/all/modules/profile_csv/profile_csv.module) [function.include-once]: failed to open stream: Permission denied in /home/dinbabyb/public_html/booksharing/includes/bootstrap.inc on line 601.
  • warning: include_once() [function.include]: Failed opening './sites/all/modules/profile_csv/profile_csv.module' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/dinbabyb/public_html/booksharing/includes/bootstrap.inc on line 601.

Tjenesten er afsluttet, men vi anbefaler i stedet grapevine.dk

Børnefødselsdag - sådan arrangerer du den sjoveste fødselsdag!  
Lav et fint invitationskort til børnefødselsdagen eller festen!  
  Æggejagt og skattejagt efter påskeægget!
Her finder du tips til aktiviteter for børnene i påsketiden. Dekorer bla. æg og arrangér den sjoveste æggejagt for børnene.
Læs mere>>
halloween spil
Påskeskattejagt: Æggejagten
SUPERSJOVT FOR BØRNENE!

Først skal hønen Agathes forsvundne æg findes ved hjælp af ledetråde, finurlige gåder og spændende udfordringer, der skal løses, og derefter gælder det om at finde et påskeæg, som måske er fyldt med slik! Lad børnene fejre påsken ekstra festligt i år! 169 kr.
Mere info 4-6>> | Mere info 7-10>>
Påskequiz
En sjov påskequiz med alt, som hører til højtiden! Test familiens viden om påsken - quizzen handler om alt fra bibelkundskab til film, musik, historie og traditioner. Du får alt, hvad du skal bruge, 21 spørgsmål, som kræver 32 svar, Spotify-spilleliste, svarskema og facit. Perfekt til en sjov stund ved påskebordet! 149 kr.
Mere info>>
Påskeharens finurlige æggejagt
En sjov og udfordrende æggejagt for børn, som er superenkel at arrangere! Påskeharen har fundet på 16 opfindsomme gåder, som fungerer som ledetråde i jagten på chokoladeæg eller det store påskeæg. Passer i alle hjem og passer til børn fra ca. 5-6 år og opefter. 129 kr.
Mere info>>