• warning: include_once(./sites/all/modules/profile_csv/profile_csv.module) [function.include-once]: failed to open stream: Permission denied in /home/dinbabyb/public_html/booksharing/includes/bootstrap.inc on line 601.
  • warning: include_once() [function.include]: Failed opening './sites/all/modules/profile_csv/profile_csv.module' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/dinbabyb/public_html/booksharing/includes/bootstrap.inc on line 601.

Velkommen til Din Babybog!


Det har været noget ret abstrakt i en stor mave, selv om det måske har været ganske livligt, og så kommer det ud som et lillebitte menneske! At lære denne helt nye personlighed at kende og at følge den fantastiske udvikling, som alle små børn gennemgår i livets første år, er en af de store oplevelser, man får som forælder.

Din Babybog er en enkel og brugervenlig hjemmeside, hvor man udfylder underholdende sider om barnets udvikling, skriver, hvad der sker uge for uge i dagbogen og uploader masser af fine billeder af babyen. Resultatet bliver en fin hjemmeside, som man kan invitere sine nærmeste til at læse direkte på nettet, og når det første år er gået, er det bare at trykke på knappen, så har du udskrevet dine minder i et flot bogformat med tekster, billeder og sød grafik! Det første år er nu dokumenteret i din babys helt egen bog, der holder lige til han eller hun selv vil læse den! Bind den ind og gem den for din og babyens skyld og giv den som gave til bedsteforældrene!
En konto på Din Babybog koster kun 199 kr., for det får du:
Adgang til hele Din Babybog med sider og skabeloner til at skabe din bog.
Mulighed for at invitere op til 10 personer, som får en adgangskode for at kunne læse din bog på nettet.
Mulighed for med et enkelt tryk på en knap at udskrive hele bogen i et flot bogformat med tekst, billeder og sød grafik.
Mulighed for at sende invitationer til venner.
2 års sikkerhedslagring af din bog.
Fordelagtige tilbud på udskriftsservice og professionel indbinding af din bog. Læs mere om, hvad udskrift og indbinding koster – klik her>>

<< Opret din konto lige her ved siden af!
Se en demofilm for Din babybog – klik her>>

dinbabybog.dk – den perfekte gave til en, der venter en baby!
Dinbabybog.dk leveres i en eksklusiv gaveæske med information om produktet og et værdibevis med kode, som gør det muligt for modtageren at oprette sin konto og skabe sin bog! Bestil her>>

Vi stiller de rigtige spørgsmål – svarene bliver historien om dit barns første leveår!
Underholdende udfyldningssider om dit barns udvikling, som giver ideer og inspiration.
Plads til masser af minder og dine egne billeder – enkel og sjov at arbejde med!
Del den fine hjemmeside med dine nærmeste, efterhånden som bogen vokser frem!
Udskriv dine minder og få en flot bog! Gem den til din baby og giv den som gave til andre, som står babyen nær.
Indeholder sjove kuriosa og flot grafik!
gløgg og æbleskiver
Skattejagt: Nissernes julemysterium
Et sjovt og finurligt julemysterium. Julenissernes huer er forsvundet, huerne gør nisserne usynlige, og hvis de ikke finder dem, kan de ikke lægge gaver i børnenes julestrømper i år! Du får alt, hvad du har brug for til at arrangere en supersjov skattejagt på nogle få minutter! Fås i to alderstilpassede varianter, til 4-6 år og 7-10 år. 169 kr.
For 4-6 år>> | For 7-10 år>>
For 4-6 år
gløgg og æbleskiver
For 7-10 år
gløgg og æbleskiver
gløgg og æbleskiver
Julequiz – med masser af julestemning
TIL JULEFESTEN!
Den ultimative julequiz – fuld af dejlig, gløggduftende julestemning! I quizzen finder du 21 musikspørgsmål, naturligvis alle om vores mest populære julesange, samt finurlige ekstraspørgsmål om alt det, der hører julen til. 149 kr.
Mere info>>
gløgg og æbleskiver
opskrift æbleskiver
Julefest!
TIL JULEFESTEN!
Til julefesten eller julefrokosten på arbejdet, eller til julefesten derhjemme med venner og familie. Denne sjove julefestaktivitet passer perfekt i mange sammenhæng! Del gæsterne op i hold og lad dem løse 10 sjove og julede udfordringer - alt fra bibelkundskab, julekreativitet og snapsesmagning, til at gætte juledufte og julesange! 159 kr.
Mere info>>
opskrift æbleskiver