Udskrifts- og indbindingstjeneste
Når du er færdig med din bog, kan du selv udskrive den på din printer, lige så mange gange du vil. Klik blot på ”Udskriv” og vælg derefter, hvilke sider du vil udskrive og klik på knappen.

Hvis du vil have din bog udskrevet og indbundet og leveret helt færdig, kan du bestille dette nedenfor. Vi tilbyder forskellige typer indbinding, og din bog udskrives dobbeltsidet i farve på lidt tykkere papir (135 g).

Før du bestiller udskrift og indbinding, skal du gå ind på siden ”Udskriv bogen” og skabe din bog i pdf-format. Så vælger du, hvilke sider, du vil have med i bogen og klikker i feltet, som gør din bog tilgængelig for administrator, så vi får adgang til din fil.
*)Priseksempel ved 70 sider
OBS! Det er vigtigt, at du kikker din bog igennem!
Vi beder dig kikke pdf-filen grundigt igennem og skriv den gerne ud derhjemme og kik den igennem, før du gør den tilgængelig for os. Din udskrevne bog kommer til at se ud som pdf-filen, du er selv ansvarlig for, at filen, du sender til os, ser ud, som du ønsker det – så kontroller gerne alle sider, så de ser ud lige præcis sådan, som du ønsker og korrekturlæs din tekst.
Priser
Prisen på din bog afhænger af, hvor mange sider du har lavet til bogen, samt hvilken indbinding du vælger. Du ser priseksempler nedenfor:
Antal sider Wire-indbinding Indbinding med hårdt omslag med hørstruktur
40 169:- 187:-
50 204:- 222:-
60 239:- 257:-
70 274:- 292:-
80 309:- 326:-
90 344:- 361:-
 
Porto tilkommer med 45 kr. per bog.
 

Antal sider
Prisen for din bog varierer i forhold til, hvor mange sider du har i bogen. For at vi skal kunne beregne din pris, skal du angive antallet af sider i bogen (dette udregner du lettest i pdf-filen eller på Udskriv bogen-siden). Hvis sidetallet ved udskriften afviger, fra det du har angivet, justeres prisen efter det reelle antal sider.


BESTIL BØGER:  
Angiv antal sider i din bog (se ovenfor)
Wireindbinding, angiv antal bøger
Indbundet bog med hårdt omslag med hørstruktur, angiv antal bøger
Vælg farve på dit omslag (for indbundet bog) Rødt Sort Blåt
Jeg har kontrolleret min bog og tager ansvaret for, at bogen ser ud, som jeg ønsker. Jeg har gjort min bogfil tilgængelig for administratoren ved at klikke i feltet på siden ”Udskriv bogen”.
Skriv dine oplysninger:
Fornavn:
Efternavn:
Adresse:
Postnr.:
By:
E-mail:
 
 

 

Dette er en blog, som kun handler om skattejagter til børn. Skattejagter til børnefødselsdagen, familiefesten eller skattejagten i parken. Her finder du alt, hvad du behøves at vide, for at holde en vellykket skattejagt til næste børnefødselsdag. http://skattejagt2015.wordpress.com/
Skattejagt børn

Børnefødselsdag
Tips til Piratfest
Tips til Prinsesse fødselsdag
Børnefødselsdag 4 år
Børnefødselsdag 5 år
Børnefødselsdag 6 år
Børnefødselsdag 7 år
Børnefødselsdag 8 år
Børnefødselsdag 9 år
10 tips til børnefødselsdagen