FESTER OM EFTERÅRET
Stor Halloweenguide
Gratis invitationskort
 
Om Din Babybog:
Almindelige spørgsmål
Om dinbabybog.dk
Læs mere:
Dåbsgave
 
Gave til den nyfødte


Grapevine Party Games
Grapevine.dk Fest Underholdning Hygge
Schnitzeljagd für Kinder Grapevine.de
Festaktiviteter färdiga att ladda ner.
Rebusløp Grapevine.nu/norge
Grapevine.nu/uk Treasure Hunts for kids
Aarteenetsinnät Grapevine Suomi

 

Børnefødselsdag
Tips til Piratfest
Tips til Prinsesse fødselsdag
Børnefødselsdag 4 år
Børnefødselsdag 5 år
Børnefødselsdag 6 år
Børnefødselsdag 7 år
Børnefødselsdag 8 år
Børnefødselsdag 9 år
Børnefødselsdag udendørs
10 tips til børnefødselsdagen

 


   

Baby shower

Baby showerer en amerikansk tradition, der bliver mere og mere udbredt i Danmark. Ideen fra starten var at mums og mums kunne tale sammen og dele deres erfaringer mødre imellem. Meget gerne en forælder gruppe, men uden fædre. Med den amerikanske tv-serien 'strejftog ind i vores hverdag, er det blevet mere almindeligt at holde baby showers, selv i Sverige. En baby shower er normalt et par måneder før forventet fødsel, men du kan også få det temmelig hurtigt efter den nye baby ankom. Det er ofte nære slægtninge eller venner, som arrangerer babyen showern så mor skal være i centrum uden virkelig at gøre jobbet. Tidligere var det kun mødre, der var involveret i babyshowern men i dag lidt mere selv som samfund kan være involverede fædre. Når dit barn er født, de har tendens til vordende forældre isolere sig fra omgivnen en periode for at komme til at kende din baby før du mødes familie og venner. Så det kan være meget inde til at holde en Baby Shower for en ven, der venter barn et par måneder før det er tid til levering.


Baby shower spil & aktiviteter

Ofte arrangere nogle sjove små aktiviteter eller spil, der kredser rundt om mor og den kommende baby, såsom:
Gæt den vægt og højde, og køn (hvis du ikke har taget ud af det) på din baby.
Gæt hvilken dato barnet kommer.
Gæt mor magmått i omkreds.
Gæsterne nedskrive ønsker for ankommende barns liv.


Baby shower tips

Jeg normalt ikke byde på nogen større måltider på en baby shower, men måske en lille snack eller finger mad. Ideen er, at du skal gøre det nemt for dem, der går i forventer, og du kan arrangere en placering, der ikke er den vordende mors hjem, så det er at foretrække, ellers kunne hun stå der med opvasken og oprensning, og det er ikke hele tanken. Venner arrangere maden at gøre det så nemt som muligt for moderen.
Derefter kan du benytte lejligheden til at gøre ting, som du ikke vil fange den første gang.


Gaver til Baby Shower

På et baby shower giver traditionelt en gave til barnet. Alt, hvad der passer til en nyfødt pasform som en gave. Tøj, legetøj, en hyggelig tæppe ... Nogle ting er mere populære som gaver end andre.

 
baby shower

grapevine.dk
Skattejagt: Detektivmysteriet
Et rigtig sjovt mysterium at løse for børnene! I Småkøbing forsvinder der værdifulde bøger fra biblioteket, og der en udlovet en belønning til dem, som finder bøgerne. Lad børnene blive detektiver og løse finurlige gåder i jagten på bøgerne! Alt, hvad du behøver findes i produktet – nemt for dig og supersjovt for børnene!
For 4-6 år>>
a
Skattejagt for børn
Med vores færdige skattejagt arrangerer du en rigtig sjov og professionel skattejagt for børnene på bare nogle minutter! Skattejagten er klar til brug og fungerer i ethvert hjem, du tilpasser selv længde og sværhedsgrad ved at fravælge ledetråde. Perfekt til børnefødselsdagen eller til at sætte kulør på festen for de små.
Bestil skattejagten>>
skattjakt utomhus
Skattejagt UDENDØRS
En rigtig sjov skattejagt for børn, som afholdes udendørs. Kan bruges i haven, gården eller parken og på legepladsen. Du får alt, hvad du behøver, og skal bare tilføje nogle enkle rekvisitter, så er skattejagten klar på ingen tid. Perfekt til børnefødselsdagen eller til at sætte kulør på en fest for børnene.
Bestil skattejagten>>
 

Partyspiele für Groß & Klein

BARNKALAS, FEST & HÖGTIDER tips från firafest.se

Escape Games för att göra det själv hemma

Wij zijn goed in feestvieren

Vi er best på fest!

Parhaimmat juhlat!

 

 

 
Powered by Olark