LOG IND PÅ DIN BABYBOG >>
OPRET EN NY KONTO >>

Følg om os på Facebook:

Se demofilmen for at se, om Barnets bog er noget for dig>>
Om Din Babybog:
Almindelige spørgsmål
Om dinbabybog.dk
Læs mere:
Dåbsgave
Min første årbog
Gave til den nyfødte

Send gave!
Din Babybog på andre sprog:
Bebisboken.se
Din babybog i svenske
Minbabybok.com
Din babybog på norsk
Vauvakirja.com
Din babybog i finske

Bookaboutbaby.com
Din babybog på engelsk

Barnkalastips lekar, mat och aktiviteter

Børnefødselsdag
Tips til Piratfest
Tips til Prinsesse fødselsdag
Børnefødselsdag 4 år
Børnefødselsdag 5 år
Børnefødselsdag 6 år
Børnefødselsdag 7 år
Børnefødselsdag 8 år
Børnefødselsdag 9 år
10 tips til børnefødselsdagen
Fest @ Underholdning @ Hygge
Grapevine.dk
 
Suosittu suomalainen sana keskuudessa uusia äitejä.
Vauva kirja netissä, kirja lahjaksi, vauvan kirja, vauvakirjat Lue lisää: http://www.vauvakirja.com

Vauvalle lahja

Min første årbog fra Din Babybog. Perfekt gave til nybagte forældre!

Min første årbog fra Din Babybog. Lav på nettet den fineste erindringsbog om barnets første år og få den trykt og indbundet, når du er klar.

Ens første år af livet kan man jo ikke huske, hvis man ikke får det dokumenteret af ens forældre. Ganske vist kan man lave en egen scrapbog om de første år, men mange har ikke rigtigt tid, når man har travlt med alle de nye ting, det betyder at være forældre til et barn. En del får den første årbog som gave fra nære og kære. De fleste bøger om de første år sælges hos boghandlere, og det er meningen man skal nedskrive i hånden, hvad der sker med ens barn i den første tid. Mange begynder på skrive ting ned i den første årbog, men mange giver op og når ikke til vejs ende. Hvad gør man så med de tomme sider? Og hvad gør man, hvis man har en mindre læselig håndskrift. Det bliver ligesom til en lidt halvfærdig erindringsbog om de første år. Det føles også lidt omstændeligt først at udvælge fotos, få dem fremkaldt og derefter sætte dem i den første årbog. Hvorfor ikke bare lægge erindringsbogen om de første år direkte på nettet. Man udfylder skabeloner, uploader billeder og kan nemt tilføje nogle tekststykker hver uge. Når man føler sig klar, kan man nemt udskrive de sider, man har udfyldt. Man slipper for tomme sider og man slipper for at få fremkaldt billeder af barnet. Alt havner i en fint indbundet erindringsbog om de første år.

Mine første år bogen fra Din Babybog er en rigtigt smuk gave til nybagte forældre og det er også muligt at sende den direkte til den nyfødte, ligesom når man sender blomster. Vil du vide mere om min første årbog fra Din Babybog? Se filmen om, hvordan det fungerer her>>

 
Læs mere, og bestil din konto på dinbabybog.dk her>> Skattejagt børn
grapevine.dk
Skattejagt: Detektivmysteriet
Et rigtig sjovt mysterium at løse for børnene! I Småkøbing forsvinder der værdifulde bøger fra biblioteket, og der en udlovet en belønning til dem, som finder bøgerne. Lad børnene blive detektiver og løse finurlige gåder i jagten på bøgerne! Alt, hvad du behøver findes i produktet – nemt for dig og supersjovt for børnene!
For 4-6 år>>
For 7-10 år>>
skattejagt for børn
Skattejagt for børn
Med vores færdige skattejagt arrangerer du en rigtig sjov og professionel skattejagt for børnene på bare nogle minutter! Skattejagten er klar til brug og fungerer i ethvert hjem, du tilpasser selv længde og sværhedsgrad ved at fravælge ledetråde. Perfekt til børnefødselsdagen eller til at sætte kulør på festen for de små.
Bestil skattejagten>>
skattjeagt UDENDØRS
Skattejagt UDENDØRS
En rigtig sjov skattejagt for børn, som afholdes udendørs. Kan bruges i haven, gården eller parken og på legepladsen. Du får alt, hvad du behøver, og skal bare tilføje nogle enkle rekvisitter, så er skattejagten klar på ingen tid. Perfekt til børnefødselsdagen eller til at sætte kulør på en fest for børnene.
Bestil skattejagten>>
Powered by Olark